Information

Jörgen Larsson har under många år rest mycket i Sverigeoch har samlat på sig ett brett material av bl.a. landskapsbilder från hela landet. Fjällvandring, kanotpaddling och segling längsmed våra kuster samt andra färdsätt har resulterat i många vackra bilder av vår unika natur. Söker du landskapsbilder som representerar olika årstider så kan du finna prov på det i bildarkivet.

Du kan också finna bilder från andra länder som USANorgePortugalKenya m.fl. Du finner även många exempel på bilder av blommorhundarkatter och hästar.

Beställning av förstoringar

Det går bra att beställa förstoringar av samtliga bilder på hemsidan i olika storlekar. För mer information, klicka här.

Hästfotografering

fotograf åt bl.a Ridsport, Hästmagazinet, Min Häst, Stallmagasinet Är du intresserad av att få din häst fotograferad och bor i Stockholmsområdet är du välkommen att höra av dig. Jag samarbetar med olika hästtidningar och kalenderföretag som är intresserade av den typen av bilder. Bildexempel, klicka här

Produktfoto eller presentationsbilder

Är du i behov av produktfotografering eller presentationsbilder av ditt företag så utför vi även det till rimliga priser. Bildexempel, klicka här

Kalendrar och vykort

Exempel på bilder i kalendrar och vykort där vi medverkat.Kalendrar, klicka här Vykort, klicka här