Information

Jörgen Larsson har under många år rest mycket i Sverige och har samlat på sig ett brett material av bl.a. landskapsbilder från hela landet. Fjällvandring, kanotpaddling och segling längsmed våra kuster samt andra färdsätt har resulterat i många vackra bilder av vår unika natur. Söker du landskapsbilder som representerar olika årstider så kan du finna prov på det i bildarkivet.

Du kan också finna bilder från andra länder som USA, Norge, Portugal, Kenya m.fl. Du finner även många exempel på bilder av blommor, hundar, katter och hästar.

Beställning av förstoringar

Det går bra att beställa förstoringar av samtliga bilder på hemsidan i olika storlekar. Kontakta mig gärna för information om priser och storlekar.

Hästfotografering

fotograf åt bl.a Ridsport, Hästmagazinet, Min Häst, Stallmagasinet I arkivet finns en speciell kategori som heter ”Hästar” Där kan du söka eller bläddra och hitta en stor variation av hästbilder.

Produktfoto eller presentationsbilder

Är du i behov av produktfotografering eller presentationsbilder av ditt företag så utför vi även det till rimliga priser.

Kalendrar och vykort

Exempel på bilder i kalendrar och vykort där vi medverkat.Kalendrar, klicka här Vykort, klicka här